Vårturen til Kiel 2023.

Vårturen til Kiel 2023.

Publisert av Erik Undrum den 09.05.23.

Hei, og velkommen hjem alle dere som deltok på årets lille tokt til Kiel. Det har jo vært vanlig med overnatting i land på disse vårturene, men da vi innhentet priser i år, innså vi fort at vi måtte tenke i andre baner. En mini-ferie for oss i Tyskland/Danmark ville koste det samme som en god ferie i syden, så derfor endte vi opp med et cruise til Kiel med innlagt aspargeslunsj om bord på tilbaketuren. På denne måten fikk vi nyte godt av et rimelig tilbud på reisen, i motsetning til å måtte betale skyhøye priser for transport ved å overnatte i land. Vi kan vel alltid håpe på forandringer, men tror vi på det?

Turen startet med en fin utseiling og påfølgende to-retters middag i a la carte restauranten. Maiskylling og pana cotta var en fin kombinasjon, og alle så ut til å sette pris på maten. Mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne, som talte 42 personer, medlemmer og ledsagere.

Etter en småkjølig dag i land, ingen fortauskafe i år, skulle vi innta en aspargeslunsj om bord. Dette har jo vært en tradisjon i mange år, men alltid foregått i land, med mange minneverdige måltider. Kunne vi oppnå samme suksess om bord? Svaret er et rungende JA! Color Magic og Color Line leverte så absolutt, så dette kan trygt gjentas!

Vi nærmet oss igjen Hjortnes-kaia, og snart gikk en fornøyd gjeng i land i Oslo med forsikringer om at dette ville vi gjøre om igjen.

Et lite fotoalbum fra turen vil dere finne på hjemmesidene våre: colorsenior.klubb247.no                                                                                                    Takket være bidrag fra Erik Salter har vi mange bilder denne gangen.

 

Vi minner om invitasjonen til å delta på vestfoldavdelingen møte i Larvik 25. mai, (påmelding), og eget medlemsmøte på Hjortnes onsdag 14. juni kl.14.00.

Vi ses snart, Erik.