Vårtur og generalforsamling 5-7. april 2022.

Vårtur og generalforsamling 5-7. april 2022.

Publisert av Erik Undrum den 25.04.22.

Først må jeg få beklage at det har tatt litt tid å få skrevet denne lille artikkelen om årets vårtur med innlagt generalforsamling. 

Grunnen er så enkel som at 3 av styremedlemmene ble syke da vi kom hjem. Influensa og lungebetennelse sto på menyen, men nå er vi bedre. Sår hals og litt hoste kan vi leve med. Nok om det, tilbake til turen vår.

Med ledsagere var vi faktisk på det meste nesten 70 deltagere på denne turen. Etter noen avbestillinger de siste dagene før avreise, endte vi opp med totalt 54 deltagere. 44 av disse var medlemmer som deltok på generalforsamlingen.

Selve generalforsamlingen ble avviklet like raskt og smertefritt som vanlig, og rundet av med valg. Erik Undrum ble valgt til ny leder etter Svein Hansgaard, som ga seg etter 14 år i lederstolen. Bra jobba, Svein og applaus fra møtedeltagerne. Eva Rynning rykker opp som nestleder og Finn Vidar Jørgensen er nytt styremedlem.

Vi vil samtidig få rette en takk til de utenom selve styret som bidrar til å holde seniorklubben i gang. Odd Vesterheim fortsetter som revisor, mens valgkomiteen med Tore Wang som leder og Martha Hermansen og Brit Bergem som medlemmer valgte å trekke seg etter vel utført arbeide. 

Som ny valgkomite stilte Arne Gulbrandsen, Anne Berit Aass og Jan Tidemand-Johannessen velvillig opp. De velger selv hvem som formelt skal lede komiteen frem mot neste valg. 

Vi takker også Tor Rune Berger og Ivar Nyberget som meldte seg til å underskrive årets møteprotokoll, som også ble litt forsinket grunnet sykdom, men som nå er rett rundt hjørnet.

Dersom noen av dere har noen bilder fra generalforsamlingen tar jeg gjerne i mot disse på mail: eriun@online.no                                                            Bildene blir så lagt ut i albumet som er opprettet for turen. Dette gjelder selvsagt også bilder fra resten av turen.        

Vi hadde i år valgt en to-retters meny på kvelden, servert i a-la-carte restauranten. Det at vi satt på langbord og tett sammen, gjorde nok sitt til at stemningen under årets middag ble høy og hyggelig. Kanskje noe å tenke på for kommende fellesmåltider? 

Avtroppende leder, Svein Hansgaard, takket for seg og ble behørig feiret med pene ord og avskjedspresang. Spesielt ble det nevnt Sveins store kunnskap om reisemål i Tyskland, noe seniorklubben vår har trukket veksler på i mange år. 

Resten av kvelden forløp vel som normalt, hyggelig samvær, denne gang med ledsagere, litt juging og høy stemning. Takk for en fin dag til alle sammen!

Som vanlig ble det nye styrets første møte avholdt på returen. Det viktigste som her ble vedtatt, var at i år skal vi arrangere en høsttur med 2 overnattinger i land. Etter all sannsynlighet vil turen gå til Hamburg. Kontakt er allerede opprettet med booking for å kartlegge gunstige priser. Følg med for videre informasjon.

Til slutt vil det nye styret takke medlemmene for at vi fikk tillit fra dere for fortsatt å jobbe for en lys fremtid for seniorklubben.

Erik.