Vårtur 2023.

Vårtur 2023.

Publisert av Erik Undrum den 19.02.23.

Hei alle sammen.

Som lovet, har styret nå hatt møte der årets vårtur var et av hovedpunktene på dagsorden. Vi snakket jo under generalforsamlingsturen om at vi hadde lyst til å lage en rundtur via Danmark med innlagt aspargeslunsj og et par overnattinger. Vi hadde vel allerede på det tidspunktet begynt å forstå at disse planene kunne bli vel dyre. Etter nærmere undersøkelser og innhenting av priser fra flere leverandører, viste det seg at vi dessverre fikk rett i dette. En rundreise Oslo-Kiel-Århus-Hirtshals- Larvik-Oslo, med to overnattinger i Århus, ville fort komme på rundt kr.7000.- pr.p., kun inkludert en aspargeslunsj i Flensburg. For de som ønsker å ha med ledsager, må vi jo doble denne summen og i tillegg kommer alle måltidene i løpet av turen. Styret var enstemmige i avgjørelsen om å skrinlegge disse planene.

Hva skal vi så finne på? Grunnet Color Lines prispolitikk som gjør at all transport med skipene, dvs. alt som ikke er tur/retur med samme båt, blir uforholdsmessig dyrt for oss, kom vi fram til at aspargeslunsj skal vi ha!! Løsningen ble derfor en tur til Kiel 2-4-mai. Vi har jo også blitt gjort oppmerksom på at mange av oss er fornøyd med en båttur, uten nødvendigvis å måtte forlenge turen med overnattinger i land. Så sett av tirsdag 2.mai for en liten aspargestur til Kiel. Og husk, denne gangen blir det med ledsager.

Dette er ikke en invitasjon til påmelding. Alle detaljer er ikke på plass, så påmelding til turen vil bli sendt ut senere.

Vi har fått spørsmål om ikke vi kan ordne felles påmelding til turene våre gjennom Color Club, så alle kan få anledning til å bruke poengene sine. Dette lar seg ikke gjøre, så vi må nok fortsatt foreta selvstendige reservasjoner gjennom Color Club for å få benyttet poengene våre.

For, om mulig, å hjelpe til litt for de som plundrer litt med påmelding til turer gjennom Color Club, har vi planer om at på medlemsmøtet i kantina på Hjortnes onsdag 15.mars kl.14.00, å hjelpe til litt med påmelding til turen. Ta med medlemskortet i Color Club og passordet ditt, så setter vi oss ned for å bestille der og da. Bankkort og eventuell kodebrikke er vel også greit å ta med. Du må gjerne si fra på forhånd om du er interessert i dette tilbudet. Mobil til Erik, 975 93 867, eller på e-post: erik@colorsenior.com

Vi avholder nok et medlemsmæte før sommeren, nemlig onsdag 14.juni, også kl.14.00 i kantina på Hjortnes.

Vi håper skuffelsen over de endrede planene for årets vårtur ikke er altfor stor, og at riktig mange, med og uten ledsager melder seg på til turen.

M.v.h.

Styret i Color Line Seniorklubb avd. Oslo.