Vårlig hilsen og oppdatering

Vårlig hilsen og oppdatering

Publisert av Erik Undrum den 09.05.20.

Et lite vårlig hallo til alle våre medlemmer!

Vi hadde jo håpet å kunne komme med litt gode nyheter til dere nå, men det drøyer visst litt til. Vi var i kontakt med Marte Dobloug i går, som for øvrig har hjemmekontor for tiden, og hun kunne bare henvise til myndighetenes timeplan for gjenåpning av landet vårt. På Hjortneskaia er mange permittert og aktiviteten begrenser seg til at Color Carrier fremdeles er i drift. Superspeed I og II går også med frakt for tiden. I følge Color Lines kundesider vil det komme ny informasjon om eventuell gjenåpning av passasjertrafikken den 14 mai, og igjen etter nye 14 dager.

En liten positiv nyhet leser vi i dagens utgave av Romerikes Blad, der det opplyses om at Folkehelseinstituttet mener at konsekvensene av stengte grenser er for store. FHI går inn for en åpning, ikke mot alle, men mot «noen Land». FHI-rapporten sier ikke konkret nøyaktig noe om hvilke land det er naturlig å reåpne mot, men nevner at Danmark kan være et eksempel. Den obligatoriske innreisekarantenen bør vurderes gjensidig opphevet med andre land med god kontroll på epidemien, for eksempel Danmark, skriver FHI.

I disse tider tar vi imot alle nyheter med positiv vinkling med åpne armer, og håper at det ikke er lenge igjen før vi kan møtes. Inntil videre må vi nok sitte på hver vår gren, men vi i styret skal gjøre vårt beste for at vi kan møtes så snart mulighetene for det er til stede.

I mellomtiden får vi ta vare på oss selv og våre nærmeste på den måten våre foresatte mener er best. Hittil kan vi jo igjen være glade for at vi bor der vi bor.

Styret i Seniorklubben vil med dette få ønske dere en god forsommer og en jublende 17.mai.

VASK HENDER OFTE OG NYS FORSIKTIG!!!!!!