Tur til Frederikshavn

Tur til Frederikshavn

Publisert av Erik Undrum den 27.09.16. Oppdatert 08.06.17.
Årets høsttur er vel overstått. Vi valgte i år å avlegge Danmark et besøk. Da vårt hotell i Skagen ikke kunne konkurrere på pris, havnet vi på
hotell Jutlandia i Frederikshavn. Dette så ikke ut til å legge en demper på humøret hos noen av oss. Etter en hyggelig tur med "Superspeed 2", der vi spiste middag om bord, sjekket vi inn på hotellet sent tirsdag kveld.
Frederikshavn er en trivelig by, og det viste seg fort at hotellet befant seg "midt i smørøyet". Her lå alt vi ønsket av kafeer, restauranter og butikker i den berømte "steinkastavstanden" fra hotellet.

Frederikshavns bruneste bar, "Tordenskiold", ble raskt et yndet tilholdssted for en del av oss, og vi satt ute i skjorteermene til midnatt.                                       
På dagtid onsdag hadde vi ikke noe felles opplegg. Det er alltid deilig å kunne finne på ting selv, uten å være avhengig av klokka og oppmøtesteder, og Frederikshavn har jo noe å by på for de fleste. 
Ved lunsjtider ankom fire medlemmer av seniorklubben Kristiansand hotellet, og fant raskt ut at her var det mange kjente fra tidligere tider å gjenoppfriske gamle minner med. Else Jensen, Niels Beck og Laila og John Kristiansen fant raskt tonen med gamle kolleger, og deltok i en felles middag på hotellet denne kvelden.

Vi var enige om at denne måten å møtes på måtte gjentas, men da med flere sørlendinger. Kanskje prøver vi igjen neste år?
En slik høsttur er jo over altfor fort, og snart befant vi oss igjen om bord på "Superspeed 2". på vei til Larvik.
Takk til alle deltagere for medvirkning til en vellykket tur!
Erik.