Styremøtre 14.10.2021

Styremøtre 14.10.2021

Publisert av Erik Undrum den 15.10.21.

Color Line Seniorklubb avd. Oslo kunne endelig møtes i vante omgivelser etter altfor lang tid uten tilgang til møtelokale på Hjortnes. Vi har riktignok avholdt et par flytende styremøter, så vel som et hyggelig møte hjemme hos Randi, men torsdag 14. oktober var vi tilbake på plass.

 

Sakslisten for møtet var lenger enn vanlig, og først og fremst ble vi enige om at årets juletur har avgang fra Oslo søndag 12. desember. Det vil i år bli anledning til å ta med seg ledsager, og vi vil bli automatisk oppgradert til 3stj. utvendig lugar. 

Det har vært ytret ønske om å forlenge turen med overnatting i land, men retter å ha undersøkt priser på hotell i Kiel, finner vi at dette blir for dyrt.

For de som allikevel har lyst til å forlenge turen anbefaler vi å gå inn på Color Club-sidene, da det ligger ute et tilbud fra Color Line med overnatting i Kiel eller Lübeck. Dette forutsetter at dere bestiller på egen hånd, og bare melder dere på julebordet gjennom seniorklubben når turen blir utlyst.

Vi presiserer at det pr. i dag ikke er åpnet for påmelding til juleturen, så vent med å ringe til påmelding blir lagt ut!

Vi håper å se riktig mange av dere på årets juletur.

Hilsen styret i 

Color Line Seniorklubb avd. Oslo.