Situasjonsrapport januar 2022.

Situasjonsrapport januar 2022.

Publisert av Erik Undrum den 15.01.22.

Til alle medlemmer av Color Line Seniorklubb avd. Oslo.

 

Dette er ment som en liten situasjonsrapport om hvordan klubben vår har det for tiden, midt i den rådende pandemien.

Tiden er jo inne for årets generalforsamling, og vi håpet lenge at vi i år skulle få til et tradisjonelt møte med hyggelig båttur og sosialt samvær, i motsetning til fjorårets elektroniske løsning. Dessverre har omikron varianten av Covid 19 satt en foreløpig stopper for dette. Vi sier foreløpig, for vi i styret ønsker å utsette årets møte til etter påske, i stedet for å gjenta fjorårets variant. Vi ser for oss en «mini vårtur» til Kiel med innlagt møte på utreisen. En overnatting i Kiel, for de som ønsker det, kan sørge for at vi igjen kan få oppleve en velkjent asparges-lunsj.

Et slikt opplegg krever selvsagt at vi ikke opplever en sterk protest fra medlemmene, da vi jo velger å utsette generalforsamlingen ut over tiden som er fastsatt i våre vedtekter. Vi håper at det innen slutten av april skal være mulig å reise til Tyskland på en tilnærmet normal måte og at vi skal slippe merarbeidet med avbestillinger. Randi er satt på saken med å finne tilbud og mulige reisedatoer. Dersom det skulle vise seg at det fremdeles vil være problematisk å reise om ca. 3mnd., vil vi komme tilbake til hvordan vi skal avvikle årets generalforsamling.

Imellomtiden tar vi gjerne imot forslag til ny kasserer, da Frank jo sitter på overtid.

Når det gjelder kontingent, vil det i år bli sendt ut faktura for denne. Vi har latt være å kreve inn kontingent for de siste to årene, p.g.a. de rådende omstendigheter, men nå håper vi å kunne gjenoppta reisevirksomheten vår i løpet av året, og trenger dermed litt tilskudd til kassen.

Inntil videre er Hjortnes stengt for møtevirksomhet, så ingen medlemsmøter vil bli avholdt før situasjonen igjen bedrer seg.

Når det gjelder påmelding til eventuell vårtur med innlagt generalforsamling vil dere høre fra oss så snart datoer og priser er avklart. Vi minner om at de som ønsker å være med bør være fullvaksinert før vi reiser. Dette selv om eventuell reise ligger noe frem i tid.

Styret håper at vi fortsatt klarer å styre unna de verste virkningene av Covid 19, og at vi kan møtes om ikke altfor lenge.

De av dere som har synspunkter på det vi har foreslått her, kan sende disse til eriun@online.no eller SMS til 975 93 867, så kal vi legge disse ut på hjemmesidene våre.

Hilsen styret i Color Line Seniorklubb avd. Oslo.

15.1.2022.