Medlemsmøte torsdag 24. mai.

Medlemsmøte torsdag 24. mai.

Publisert av Erik Undrum den 30.05.18.
 På dagens medlemsmøte hadde vi fått besøk av Jan Tore Menstad Moen fra fra bookingavdelingen. Han ga oss en grei oversikt over rikets tilstand, og påpekte viktigheten av kurs og konferansesiden. Om den pågående diskusjonen om hvor Color Line skal registreres i fremtiden, hadde han ingen nye   opplysninger å komme med. Politikerne var jo heller ikke enige om retningslinjene på dette tidspunktet. 
Videre kunne han fortelle at allerede i juni neste år er det meningen at det skal komme nytt skip på strekningen Sandefjord - Strømstad. 


Ellers ble den dårlige oppslutningen om planlagte turer diskutert, og med bakgrunn i styremøtet tidligere på dagen, ble det besluttet å be medlemmene om hjelp med problemet. Vi har fått innspill om å arrangere turer med fly fra Torp, til forskjellige reisemål i Europa, mens andre vil fortsette med båt/buss som tidligere.
Derfor har styret konsentrert seg om to muligheter for høsttur i år. Den ene er å reise på kjent måte til Bremen, den andre med fly til Bergamo i Italia.
Benytt kommentarfeltet til å komme med innspill, eller send oss en mail med dine synspunkter/ønsker. Styret møtes en gang til før sommeren, så vi håper å høre fra dere så fort som mulig. 
Ellers vil styret få ønske dere alle en riktig god sommer.


Torp Booking