Medlemsmøte januar 2018.

Medlemsmøte januar 2018.

Publisert av Erik Undrum den 17.01.18.
Årets første medlemsmøte ble avholdt i kantina på Hjortneskaia torsdag 11 januar. Vanligvis pleier omtrent 20 medlemmer å finne veien til disse møtene, men takket være et heller ufyselig vær denne dagen, kunne vi bare telle 11 medlemmer som hadde trosset værgudene. Vi skulle gjerne sett at flere fant veien til disse møtene, det er kaffe og wienerbrød til flere!
På nyåret ble de fremmøtte orientert om at sannsynlig mål for vårturen i år blir Dresden. Byen ligger et godt stykke fra Kiel, så vi må ta en overnatting på tilbakeveien. Dette medfører at vi får fire hotellovernattinger, noe som gjør turen litt dyrere enn vanlig. Vi arbeider med opplegget, og kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer.
Også under dette møtet hadde vi en liten utlodning til inntekt for klubbkassa. En stor takk til alle som tar med gevinster til denne utlodningen. Inntektene er kjærkomne. I tillegg til medbragte gevinstene hadde styret denne gangen gått til innkjøp av to flasker vin, noe vi kommer til å fortsette med til kommende møter. Det så ut som om vinnerne av de røde dråper satt stor pris på de overraskende gevinstene. Husk, at for å få sjansen til å vinne, må du komme på medlemsmøtene våre! Neste møte vil være torsdag 15. mars. Velkommen!

Erik