Medlemsmøte i kantina på Hjortnes 1.6.2022

Medlemsmøte i kantina på Hjortnes 1.6.2022

Publisert av Erik Undrum den 02.06.22.

Takk for fremmøte til alle deltagere. Totalt var vi 15 medlemmer rundt bordet denne gangen.

Vi hadde på forhånd ønsket innspill om hva vi skal gjøre for å få flere til å komme på medlemsmøtene våre, og vi var vel ganske enige om at en foredragsholder kunne være en av løsningene.

Vi vil i første omgang forsøke å få noen fra rederiet til å komme på møtene for å informere oss om tingenes tilstand. Å engasjere profesjonelle foredragsholdere vil sannsynligvis koste mer enn det smaker, så vi velger å spinne videre på denne ideen.

Mange av oss er jo også medlemmer i andre foreninger, interessegrupper osv. så det ble også fremmet forslag om at foredragsholdere med aktuelle temaer fra disse foreningene kunne sparkes videre til oss. Et honorar på et par flasker vin skal vi vel alltids kunne ha råd med. Det er nå opp til alle å komme med forslag.

Høstturen vår var også et tema på møtet. Vi må vel innse at kostnadssiden for disse turene har endret seg betraktelig etter at de nye systemene ble innført, og vi må nok ta hensyn til dette i fremtiden.

Inntil videre har vi havnet på en tur til Kiel igjen, med muligheten for en eller to overnattinger. Hvis vi velger to overnattinger åpner muligheten seg for at hver enkelt kan ta en dagstur med tog til Hamburg eller Lübeck. Vi vil uansett satse på felles middager. Vår sekretær, Randi, er i gang med å innhente priser. Ta gjerne kontakt på eriun@online.no hvis du har synspunkter på dette.

Møtet ble avsluttet med utlodning av gavekort til vinmonopolets rikholdige utvalg, og to av de fremmøtte smilte bredere enn resten av oss.

Erik.