Medlemsmøte 22. mai 2024.

Medlemsmøte 22. mai 2024.

Publisert av Erik Undrum den 29.04.24. Oppdatert 10.05.24.

Medlemsmøte i seniorklubben 22. mai 2024.

Hei alle sammen!

Dere lurer kanskje på når neste medlemsmøte blir. Vi i styret har lagt hodene våre i bløt for å finne på noe nytt, og er kommet frem til at neste møte blir i Drammen, på Aass Bryggeri!

Vi vil her bli tatt med på en omvisning på Norges eldste, og eneste familieeide bryggeri, og vil selvsagt få smake på litt av produksjonen. Omvisningen vil bli avsluttet med en buffet med varme og kalde ølrelaterte retter, ledsaget av drammensøl.

Da vi jo kommer fra forskjellige steder i området vårt, vil det ikke bli arrangert noen felles reise til Drammen. Vi foreslår å møtes på Drammen stasjon kl. 12.00, da omvisningen på bryggeriet vil starte kl. 13.00. Vi gjør også oppmerksom på at det ikke er parkeringsplasser tilgjengelig på bryggeriet. For de som møter på stasjonen vil det være en spasertur på ca. 20 min. til bryggeriet. Ikke lyst til å gå? Dere kan ta buss nr. 37 fra bussterminalen, eller spleise på en taxi.

De som melder seg på vil bli belastet med en egenandel på kr. 300,-. Den andre halvparten av prisen tar klubbens kasse seg av.

For å gjennomføre dette, er vi avhengige av minst 20 påmeldte, og for å få eget rom er maks antall satt til 32, så løp å kjøp, her er det førstemann til mølla.

I og med at vi får tildelt et eget rom til måltidet, vil vi også kunne gjennomføre den vanlige utlodningen vår, så kanskje du reiser hjem med et gavekort fra Vinmonopolet!

Påmeldingsfristen er satt til torsdag 9.mai, og påmelding kan gjøres til Eva Rynning på tel. 980 16 232, eller til Erik Undrum på tel. 975 93 867, mellom kl. 11.00 og 13.00. Vår mail-adresse kan også benyttes: erik@colorsenior.com

Vent med betaling, vi sender ut faktura etter at fristen er ute.

Vi minner også om at foreningens organisasjonsnummer er: 997415442. Nummeret benyttes ved innlevering av spill til Norsk Tipping for at også vi skal nyte godt av grasrotandelen. Venner og kjente må også gjerne benytte dette nummeret. Hilsen styret.

P.S. Du finner også dette på: colorsenior.klubb247.no

D.s.