Julecruise til Kiel, 12-14.12.2022.

Julecruise til Kiel, 12-14.12.2022.

Publisert av Erik Undrum den 16.12.22.

Hei alle sammen.

Ja, så er vi hjemme igjen etter et vellykket julecruise. Vi gikk om bord i Color Fantasy mandag 12. desember for å hygge oss på tur til Kiel. I år var hele 69 medlemmer påmeldt julebordet, så endelig kan vi vel si at Covid-19 tiden er over?

De fleste av oss begynte turen med lunsj i skipets forskjellige restauranter. Gjensynsgleden var påtagelig, og allerede nå viste vi at hensikten med turen var å hygge oss sammen med gode venner. Det begynner å bli en stund siden vi hadde tur med Color Fantasy, så at vi denne gangen befant oss her, gjorde nok også sitt til å høye stemningen.

Kveldens julebord forløp som ventet, god mat og godt humør. Vi hører vel ikke lenger med til de gjestene som stenger nattklubber, men med topp humør gikk tiden fort mot midnatt.

"Dagen derpå" var det tid for førjulsaktiviteter i Kiel. Shopping, besøk på Löwenbrau, Glühwein, og igjen, godt humør.

Det gode humøret så ut til å holde seg også på hjemturen, og det var en glad gjeng som tok farvel ved ankomst Oslo.

Dessverre fikk vi ikke med oss vår gode kollega Stein Buraas denne gangen, da han hadde et uhell i rulletrappen på vei om bord, og måtte oppsøke legevakten i stedet for å dra på julebord. Jeg har snakket med Stein, og han er ved godt humør nå, og sender dere alle et ønske om en god jul.

Og så kan vi vel se litt fremover. Årets generalforsamling skal snart avvikles, og selv om ikke alle forberedelser er gjort, har vi fastsatt en dato. Vi reiser med Color Magic søndag 5. februar. Dere vil få nærmere informasjon om påmelding rett etter nyttår, men alleredede nå kan dere jo krysse av for datoen.

En takk til Kari Tron som har hjulpet med bilder til fotoalbumet. Dersom noen har flere bilder som kan egne seg for albumet fra turen, kan de sendes til eriun@online.no. Hvis noen også har tilføyelser til denne artikkelen, kan de sende disse til samme adresse. Alle bildene finner dere i albumet      "Julecruise 2022"

Takk for denne gangen, vi ses i '23.

Erik.