Julecruise 2018

Julecruise 2018

Publisert av Erik Undrum den 20.12.18. Oppdatert 10.01.19.

Så er vi hjemme igjen etter nok en vellykket julebordstur til Kiel. Tirsdag 18 desember gikk vi om bord på Color Magic for å "ringe julen inn", med årets julebord i sikte. Vi ble til slutt 92 deltagere på turen, og til dere som ikke var der, dere kan virkelig angre på at dere ble hjemme. Det første vi ble møtt med var oppgradering av alle til 4 og 5 stjerners lugarer. Luxus!

Julebordsesongen var egentlig avsluttet allerede 15 desember, men for seniorklubben ble det ordnet opp, og julebord fikk vi. Aldri har undertegnede smakt maken til ribbe på en buffet, rett fra ovnen til tallerkenen. Lutefisken var også super, ja alt var bra! Takk til Color Line og kjøkkenet om bord på Color Magic.

Men før gildet startet hadde vi avviklet et lite møte for å få klarhet i hva medlemmene ønsket m.h.t. til reisevirksomheten vår. Styret vil takke medlemmene for fremmøtet, og for at styret, i denne omgang, fikk klart mandat til å fortsette med reiser basert på skipene våre. Noen forslag til endringer vil bli tatt med i styrets vurderinger av reisemål og varighet i tiden som kommer. 

Noen bilder ble det også fra turen, husk å sjekke på colorsenior.klubb247.no 

Erik.

P.s. Styret minner også om årets første medlemsmøte i kantina på Hjortneskaia, torsdag 10. januar kl.14.00. Det vil bli orientert om endringer i ansattefordelene våre.

D.s.