Hirtshals

Hirtshals

Publisert av Erik Undrum den 07.03.22. Oppdatert 29.04.22.

Hirtshals som noe annet enn et sted man reiser rett igjennom.

Vi har vel alle vært innom Hirtshals en eller annen gang. Som regel er vi på vei til et annet sted, men hvorfor ikke gi denne sjarmerende fiskebyen en sjanse til å presentere seg. Hvordan vi skal komme oss dit, er vel ganske innlysende, men hvem kan ta vare på oss i Hirtshals?

Jo, det kan gamle colorlinere! Våre gamle kollegaer, Rikke Vandsted og Tor Ove Sørli driver nemlig et lite overnattingssted rett ut mot havet.          "B&B by the Sea" er hjemmekoselig og rimelig, og vertskapet er svært kunnskapsrike på hva Hiirtshals til enhver tid har å by på av attraksjoner.

På Hirtshals museum kan du lage din egen «Bjesk» eller du kan vandre i de godt bevarte bunkerne fra Hitlers atlanterhavsvoll. Nordsjøakvariet byr på kunnskap om livet i havet utenfor byen.  Det arrangeres fiskefestival og mange andre aktiviteter gjennom hele sommerhalvåret.

Selve B&B by the Sea kan nok ikke skilte med mange stjerner i hotellguiden, men vertskapet gjør det verdt å besøke. Enkle rom, eget kjøkken hvis du ønsker å fikse deg selv et lite måltid, frokost er alltid inkludert i prisen. Ta en telefon til Rikke og Tor Ove for å forhøre deg nærmere om hva de kan by på og hva som skjer i øyeblikket.  Du kan jo også gå inn på turistkontoret i byen. 

Nedenfor finner du noen nyttige linker.

Linker:

B&B by the Sea.

Hirtshals akvarium.

Hirtshals turistkontor.

Hirtshals museum.