Høsttur til Kiel, 19.-21. september 2021.

Høsttur til Kiel, 19.-21. september 2021.

Publisert av Erik Undrum den 23.09.21.

Endelig kunne vi igjen møtes til en liten høsttur. På tross av pandemi og smittevern kunne vi stikke ut kursen til Kiel med Color Magic, for første gang siden generalforsamlingen i 2020. Med ledsagere talte vi 34 deltagere, og alle så ut til å sette pris på at vi igjen kunne møtes.

Om bord ble vi møtt av et alltid like hyggelig mannskap, denne gangen riktignok godt skjult bak ikke altfor kledelige munnbind. Vi måtte også dekke oss til så sant vi ikke befant oss innenfor området til en restaurant/bar. Hvor lenge dette regimet skal gjelde om bord var det ingen som visste. Vi får sette vår lit til at vi snart får samme vilkår som i Danmark, der de ikke lenger har noen restriksjoner.

På utreisen kunne vi igjen glede oss over lekre smørbrød og en savnet utseiling i Observation Lounge, og på kvelden inntok vi skipets deilige koldtbord. Jeg tror sannelig vi var innom noen barer under veis også. 

Dette får meg til å tenke på oss pensjonister som en ressurs for Color Line. Vi legger igjen en del om bord i form av spising, drikking og shopping, så hvorfor sitter vi igjen med en følelse av ikke lenger å være ønsket som gjester? Stolte ambassadører for linjen har vi også alltid vært. Håper at ting forandrer seg til det bedre etter hvert, og at vi kan bli det igjen.

I Kiel fikk vi lov til å gå i land, og for mange var gjensynet med Lövenbrau etterlengtet. Også i Kiels butikker og kjøpesenter var det påbudt med munnbind.

Etter litt mer mat og drikke var vi tilbake i Oslo på tirsdag morgen. Styret går nå i gang med å planlegge årets julebord som vi håper riktig mange av dere vil bli med på.

Bilder fra turen finner dere under "Album". Har dere flere bilder fra turen kan dere godt sende dem til meg på mail eller MMS, så legger jeg de til i albumet. 

Vi ses i desember,

Erik