Høsttur til Kiel 18-22 september.

Høsttur til Kiel 18-22 september.

Publisert av Erik Undrum den 29.06.22. Oppdatert 12.08.22.

HØSTTUR TIL KIEL, SØNDAG 18. TIL TORSDAG 22. SEPTEMBER.

 

Hei alle reiseglade medlemmer av seniorklubben vår. Så er endelig tiden kommet for å kunne ta en reise med litt lenger varighet enn en svipptur. Opprinnelig hadde vi lyst til å reise til Hamburg, men p.g.a. priser for overnatting og transport har vi valgt å redusere litt på kravene. Når det gjelder prisene for båtreisen har vår reiseansvarlige, Randi, oppnådd minst så gode resultater som vi hadde lov til å håpe på. Selv om mange nok vil mene at det er blitt for dyrt å reise med Color Line for oss, etter at de nye reglene ble innført, skylder vi Randi en stor takk for innsatsen.

Vi møtes på Hjortneskaia søndag 18. sept. for avreise med Color Magic kl.14.00. Møt opp i god tid. For de som velger overnattinger i Kiel, er hjemreisen på onsdag kl. 14.00 fra Kiel. Også med Color Magic. Ankomst Hjorneskaia kl. 10.00 på torsdag.

Videre har vi valgt å begynne turen med et felles måltid om bord, mens vi de to kveldene i land lar hver enkelt bestemme selv sted og omfang på måltidene. Dette også for at regnestykket skal se litt penere ut. Avstandene til restauranter og eventuelle aktiviteter i Kiel er jo ikke så store, og en taxi koster ikke all verden, så det bør vel gå bra.

I og med at vi har lagt opp til to overnattinger, åpner også muligheten til å ta toget inn til Hamburg seg, for de som har lyst til det. Tog er rimelig og går raskt fra sentrum til sentrum.

Vi vil etter hvert legge ut oversikt over mulige aktiviteter både i Kiel og i Hamburg på hjemmesidene våre: www.colorsenior.klubb247.no

Vi har valgt å booke oss inn på et helt nytt hotell i Kiel, Unique -Atlantic, som du vil finne ut mere om på: https://www.unique-atlantic.de/  Hotellet serverer ikke tradisjonell frokost, men for 11 Euro kan man få kaffe og litt å bite i. Nærliggende kafèer og restauranter har åpent allerede fra kl.06.30. Vi blir sikkert enige om hvor vi kan innta dagens første måltid.

Vi har valgt å legge ut følgende alternativer for booking av turen, og håper riktig mange har lyst til å reise:

Alternativ 1: Medlem i singlelugar/enerom:                        Kr.4299,-.

Alternativ 2: Medlem med ledsager:                                    Kr.5973,-.

Disse prisene inkluderer båtreise tur/retur i utvendig 3stj. lugar, middag med 1 drikkeenhet om bord på avreisedagen + 2 overnattinger på hotell Unique-Atlantic i Kiel.

Det vil også være mulig for de som bare ønsker en tur/retur- reise og/eller benytte seg av sine Color Club-poeng å booke inn selv via Color Club. Du kan jo da velge om du bare vil ta svipptur eller også booke deg inn på samme hotellet som gruppen eller på et annet hotell. Dersom du velger dette alternativet må du melde deg på middagen om bord direkte til seniorklubben.

 

Middag om bord m. 1 drikkeenhet for medlem: Kr. 233,-. (m.støtte fra seniorklubben).

Middag om bord m. 1 drikkeenhet for ledsager: Kr. 392,-.

 

  Påmelding til Eva Rynning på tel. 980 16 232, eller til Erik Undrum på tel. 975 93 867, mellom kl. 11.00 og 13.00. Vår mail-adresse kan også benyttes: post@colorsenior.com

Frist for bindende påmelding har vi satt til onsdag 20. juli.

Husk å oppgi medlemsnummer i Color Club v. bestilling, evnt. også for ledsager, samt navn og alder på ledsager.

Vi husker selvsagt på reiseforsikring, helsekort og pass og minner om at det ikke er anledning til å parkere på kaia, da vi ikke kommer tilbake på samme seiling.

Vi i styret ønsker å se riktig mange av dere på denne turen, så ikke vent med å melde dere på!                                                                            

Vi kan jo også denne gangen tillate oss å tenke litt på økonomien til klubben vår, og huske på at vi fremdeles har noe som heter «grasrotandelen». Husk å minne venner og kjente på at seniorklubbens organisasjonsnr. er: 997415442 og at dette bør benyttes ved innlevering av kuponger til norsk tipping, GRASROTANDELEN er viktigere enn noen sinne!!!!!!

Med vennlig høstturhilsen,

Styret i Color Line Seniorklubb avd. Oslo.

1.7.2022.