Høsttur 2020

Høsttur 2020

Publisert av Erik Undrum den 26.10.20.

Ikke siden årets generalforsamling har vi kunnet dra på tur sammen. Corona-epidemien har satt en effektiv stopper for all sosial virksomhet, for oss, som for alle andre. 

Derfor var stemningen høy på Hjortneskaia søndag 18. oktober, seniorklubbens medlemmer med ledsagere var igjen klar for å røre på seg. Ikke store utfarten denne gangen, men en rask tur til Kiel, uten ilandstigningsmuligheter, gjorde i hvert fall at de som deltok igjen fikk hilse på hverandre.

Ett felles måltid fikk vi med oss, i buffetrestauranten, et måltid med fornuftig avstand og masse håndvask. Turen var i det hele noe preget av situasjonen. Man kom ikke inn i noen avdeling om bord uten først å ha "spritet", så sprit fikk vi nok av på denne turen også. Ombordstigning og hjemkomst foregikk etter nøye oppsatte rutiner for å unngå køståing, og det fungerte svært godt.

På tross av få passasjerer og diverse coronatiltak, tror jeg alle var enige om at turen hadde vært vellykket. Den var rett og slett et kjærkomment avbrekk fra coronahverdagen hjemme. 

Det ble mange spørsmål om juleturen. Vi søkte om julebordstur midt i desember, som vanlig. Dette ble innvilget, men i og med at Color Fantasy nå blir lagt til kai, blir jo seilingsplanen endret, og vi venter på beskjed fra Color Line om hva det får å si for oss. Helt sikkert er at datoen, 15. desember, blir endret.

Vi er klar over art coronasituasjonen i Norge har forverret seg, men har tiltro til at Color Line vet hva de holder på med, og at vi selv også bidrar med å være forsiktige og følge de anbefalinger som gjelder til enhver tid. Vi tror også at en liten tur hjelper på humøret i disse tider, så vi håper å møte riktig mange av dere før jul.

Erik