Generalforsamling 2024.

Generalforsamling 2024.

Publisert av Erik Undrum den 25.02.24.

Hei alle sammen!

Ja, så er årets generalforsamlingstur avviklet, og igjen kan vi konstatere at deltagerne, 46 i tallet, så ut til å være fornøyd med turen. 

Vi la ut fra Hjortnes onsdag 14. februar, og etter at de fleste av oss fikk stillet sulten og feiret gjensynet med gamle venner, var det tid for selve møtet. Også denne gangen ble det avviklet i auditoriet, og, som vanlig, gikk det unna i raskt tempo, da ingen så noen grunn til å drøye ut tiden med unødig snakk. Protokollen er skrevet, og er nå sendt ut for signering. 

Generalforsamlingen ble avsluttet med det vanlige loddsalget, som også denne gangen ga et kjærkomment bidrag til seniorklubbens kasse.

Vi møttes så til en felles middag bestående av kalvefilet og crème brulet, samt godt drikke. Alle så ut til å sette pris på å bli servert en velsmakende to-retters i skipets à la carte-restaurant. Vi hadde denne gangen valgt bort den vanlige kaffe avecen i show-lounge, som ble erstattet med et glass musserende og show på returen. I følge kommentarene er dette noe vi godt kan gjenta en annen gang.

 

Alle så ut til å ha fått utført sine gjøremål i Kiel, og det var en fornøyd gjeng som gikk i land på Hjortnes på fredag formiddag, tilbake til issvuller og dårlig brøyting.

Nå er vi i gang med å forberede årets vårtur med aspargeslunsj. Turen avvikles onsdag 24. til fredag 26. april. Påmelding legges ut i nær fremtid.      For de som også denne gangen ønsker å bestille billetter på egen hånd, minner vi om at på denne turen er det anledning til å ta med ledsager. Vi må dessverre innse at vi denne gangen ikke får automatisk oppgradering til utvendig lugar, da disse snart er utsolgt på våre datoer. Dersom dere benytter muligheten til å bestille selv, må dere huske å melde dere på måltidene til oss, så snart vi legger ut turen.

Aspargeslunsjen med drikke, blir betalt av seniorklubben for medlemmene. Ellers vil vi igjen samles til et felles måltid på utreisen. Priser for medlemmer og ledsagere blir lagt ut sammen med invitasjonen.  Vi oppfordrer medlemmene til å vente med påmelding hos oss til invitasjonen er sendt ut!

Styret.

P.S.

Flere bilder finner dere på hjemmesidene våre: colorsenior.klubb247.no

D.s.