Generalforsamling 2021

Generalforsamling 2021

Publisert av Erik Undrum den 08.03.21.

Hei alle venner i seniorklubben.

Da har styret besluttet å benytte plan B for avvikling av årets generalforsamling, dvs. at vi tar i bruk e-mail, SMS og post. Vi begynner med å åpne for innsendelse av forslag til generalforsamlingen. Disse må være sendt inn innen 19,3, på e-mail. Vi håper dere vil avstå fra å sende inn forslag som vil kreve lengre debatter, og håper slike forslag klan utsettes til neste år.

Etter at vi har fått inn eventuelle forslag, vil agenda og underliggende dokumenter bli sent ut til dere alle på e-mail og i brev. Vi regner med å få dette i orden før påske. 

Vi har fremdeles ikke fått vite noe om billetter til familie og venner i år, men håper på snarlige nyheter.

I mellomtiden kan vi jo tenke litt på økonomien til klubben vår, som blør p.g.a. pandemien. Vi har jo ikke mottatt støtte fra Color Line de 2 siste årene, og også stått over innkreving av kontingent for i år. Huske på at vi fremdeles har noe som heter «grasrotandelen». Husk å minne venner og kjente på at seniorklubbens organisasjonsnr. er: 997415442 og at dette bør benyttes ved innlevering av kuponger til norsk tipping, GRASROTANDELEN er viktig!!!!!!

Styret i Color Line seniorklubb avd. Oslo