Generalforsamling 2020.

Generalforsamling 2020.

Publisert av Erik Undrum den 12.02.20. Oppdatert 18.02.20.

Hei igjen til alle våre medlemmer, både til de som var med på årets generalforsamling 9. februar, og til de som dessverre var forhindret fra å være med oss denne gangen.

Værmeldingen gjorde vel sitt til at vi denne gangen fryktet en noe urolig overfart, så vi begynte turen med å utsette vår felles middag og besøk i showlounge til hjemturen. Selv om det viste seg at været ikke ble fullt så ille som forventet, tror jeg de fleste satt pris på denne beslutningen. det viste seg jo også at hjemturen denne gangen gikk litt fortere, da vi hadde et felles program på dag 2. Kanskje noe å tenke på til en annen gang, uavhengig av været?

Selve generalforsamlingen forløp som vanlig, uten de store diskusjoner. Vi gikk gjennom dagsorden punkt for punkt, og avviklet det hele på under halvtimen. 

Håper de fleste har gode minner også fra denne turen, og for å hjelpe litt på hukommelsen er det lagt ut bilder fra turen under "album".

Husk at det er mulig å laste ned bilder fra alle album for eget bruk.

Så vil vi få minne om at vårt hyggelige tilskudd fra grasrotandelen er avhengig at så mange som mulig registrerer seniorklubben når de spiller på norsk tipping. Dette gjøres ved å oppgi klubbens organisasjonsnr.: 997415442, ved innlevering av kuponger. Det går selvsagt an å informere familie og venner om dette også.

Videre er styret i gang med forberedelser til årets vårtur. Det ser i øyeblikket ut som om det blir en tur til Lübeck, da den planlagte turen til Hameln nok blir i dyreste laget. Håper å få lagt ut påmelding i nær fremtid. Sett av dagene 26-30. april for en hyggelig tur med innlagt aspargeslunsj.

Erik

Årsmøtet 2020 Protokoll.pdf