En liten hilsen i jordbærtiden.

En liten hilsen i jordbærtiden.

Publisert av Erik Undrum den 08.07.20.

Hei alle venner i Seniorklubben. Ja, her sitter vi fortsatt på berget og venter på normale tider. Når skal vi få de tilbake? Håper dere alle har det bra i disse coronadager.

Vi måtte jo avlyse vårturen vår i år, og det er vanskelig å planlegge neste reise, da vi jo ikke vet om vi får plass om bord på båtene. De går riktignok igjen, men med svært begrenset kapasitet og tilbud. Til Danmark har vi kunnet reise fra 15. juni under visse betingelser. Stemningen om bord på Superspeed  fra Larvik kan nok beskrives som å ha vært bedre. Med totalt 700 mennesker om bord, mannskap medregnet, blir det jo ikke akkurat livlig.

Til Tyskland kan vi også reise igjen, på cruise uten å få gå i land. Dette vil muligens endre seg fra 15. juli. Vi venter i spenning. Antall tillatte mennesker om bord på denne ruten kjenner jeg ikke, men de går neppe med fulle båter.

Vi får nok smøre oss med tålmodighet en stund til, mens vi i styret skal gjøre vårt beste for at vi snart kan møtes igjen. Kanskje bare til en enkel båttur til kjente mål, eller en fjordtur her hjemme. Vi lover å holde dere oppdatert så fort vi vet noe mer.

I mellomtiden kan vi jo tenke litt på økonomien til klubben vår, og huske på at vi fremdeles har noe som heter «grasrotandelen». P.S. Husk å minne venner og kjente på at seniorklubbens organisasjonsnr. er: 997415442 og at dette bør benyttes ved innlevering av kuponger til norsk tipping, GRASROTANDELEN er viktig!!!!!! Når du deler ut gratis/rabaterte billetter til familie og kjente kan du jo også minne dem på grasrotandelen.

Dersom du har opplysninger om situasjonen på skipene våre som vi i styret ikke kjenner til, ikke nøl med å kontakte oss så vi kan viderebefordre informasjonen.

Ha en fortsatt så god sommer som situasjonen tillater, vi har i hvert fall fått lov å klemme barnebarna våre igjen!!

Hilsen styret i Color Line Seniorklubb avd. Oslo.