Color Hybrid

Color Hybrid

Publisert av Erik Undrum den 31.08.19.

Ja, så har jeg vært på min første tur med Color Hybrid. Noe overderevet er det vel å si at vi krysset Oslofjorden på strøm, men noe røykfritt ble det jo. Da man foreløbig bare får ladet batteriene i Sandefjord, begrenser el-driften seg til ca.25 min. ut og inn til Sandefjord. Alle monner drar. Det er videre planlagt lademuligheter også i Strømstad, så når det er i orden får vel svenskene også glede av et utslippsfritt skip i sin skjærgård.

o

Om bord ble jeg først møtt av et bildekk som ikke var trangt. Her kunne man faktisk åpne bildørene uten å være redd for å treffe naboen.

Oppe i skipet var interiøret lyst og trivelig, og preget av mange sitteplasser. Med en passasjerkapasitet på ca. 2000, vil nok dette være kjærkomment. Det ble opplyst at antallet sitteplasser i sommersesongen, med fastmonterte seter på dekk, faktisk var på 2100 stoler.

Det er tydelig lagt opp til utstrakt shopping om bord, med store, oversiktlige butikker av alle kategorier. Lyse, trivelige restauranter, kafeteria og bar vil nok sørge for at overfarten på 2 1/2 time går unna i en fei.

Dere vil finne noen flere bilder under "Album"- "Color Hybrid".

Til slutt en liten historie om ID-kortene våre. Vi har jo fått beskjed om å oppdatere disse så de virker om bord på Color Hybrid. Jeg fikk hjelp av en smilende dame i resepsjonen om bord, og vips, så var kortet mitt oppdatert. Gleden varte helt til jeg kom til kassen i butikken, da virket ikke oppdateringen, og jeg fikk vite at jeg ikke var den første som ble skuffet. Mannen i kassen ordnet alt manuelt, så jeg fikk min rabatt allikevel, men kanskje en ide for Color Line å få orden på dette?

Jeg anbefaler en tur med nyvinningen!

Erik.